0040 744 629018
     
Tractari Trifan ofera servicii de transport utilaje, tractari camioane si utilaje agricole sau utilaje de constructii cu sarcina maxima de 15 tone in Bistrita, judetul Bistrita Nasaud sau oriunde in tara. De asemenea, intervine pentru recuperarea utilajelor avariate precum si transportul acestora catre o destinatie dorita.
    Realizam servicii de transport utilaje agricole și camioane in toate judetele tarii si pe tot teritoriul Uniunii Europene. Transportam atat utilaje agricole noi, cat si second hand sau utilaje defecte ori avariate. Experinta in acest domeniu ne recomanda, iar calitatea serviciilor oferite va garanteaza un partener de incredere in orice situatie.
     Transportam utilaje precum bobcat, excavatoare, mini excavatoare, moto stivuitoare, echipamente agricole si industriale atat noi cat si avariate sau defecte.

Tractari utilaje constructii

Echipa noastra este pregatita sa intervina in orice situatie pentru a transporta diferite utilaje precum: motostivuitoare, stivuitoare, elicoptere, nacele, bobcat-uri, tractoare, tractorase, echipamente pentru finisarea betonului, placi compactoare, etc. Si lista poate continua firma noastra fiind specializata pe transportul de utilaje fiind pregatita cu autospeciale pregatite pentru acest tip de transport.

Echipa noastra nu se ocupa doar de transportul utilajelor ci avem posibilitatea de a recupera utilaje care se afla in diferite situatii nefericite oferim recuperarea utilajelor cu macarale proprii cu o greutate de pana la 60 T

Galerie transport utilaje

Servicii Remorcari Auto Bistrita

\

Tractari Auto Bistrita

Echipa noastră este specializată în transportul auto de tractari precum și remorcări auto, tractari autoturisme, tractari camion, transport auto, tractari dube sau orice alt utilaj. Oferim servicii Non Stop cu intervenții rapide și sigure.

\

Tractari TIR, Camion

Pregătiți pentru orice tip de tractare precum și tractari camioane cu platforme speciale de mare tonaj. Putem tracta orice tip de camion oferim si service mobil camioane in functie de avaria pe care o ai.

\

Transport Auto Platformă

Cu o flotă extinsă pentru orice tip de remorcare și autovehicul tractari auto Trifan vă oferă servicii de remoraci și tractari pe teritoriul româniei precum și pe internațional.