0040 744 629018

Tractari Trifan va ofera servicii de tractari auto in Bistrita-Nasaud si in toata tara la preturi competitive. Avem in dotare masini performante, astfel că suntem pregatiti pentru orice tip de interventie.

Echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru a inverveni cu 6 platforme auto speciale de remorcare dotate pentru orice tip de remorcare, cu platforma, cu macara de ridicare a masinii din zone greu accesibile, cu troliu de remorcare astfel incat sa va aducem masina in siguranta la destinatia dorita.

Tractari Trifan va pune la dispozitie servicile de remorcari auto și pe plan national si international (UE) la preturi competitive, in regim NON STOP fiind acolo la nevoie pentru dumneavoastra in orice moment. Personalul calificat, cu o experienta de peste 20 de ani este gata sa intervina in orice moment.

 Oferim urmatoarele servicii clientilor noștri:

  • Remorcări platformă, tractări auto, recuperări autovehicule defecte, avariate sau autovehicule care nu pot circula pe drumurile publice; disponiblitate 24 de ore/7 cu 6 autoplatforme, intern sau international;
  • Masa maximă transportata este de 15 tone;
  • Ridicări, recuperari vehicule cu ajutorul macaralei mobile;
  • Parcare mașini tractate;
  • Transport persoane în regim taxi;
  • Consiliere tehnică gratuită;
  • Cazare și masă în cadrul Motelului Sheriff; (http://motelsheriff.ro)

Servicii Remorcari Auto Bistrita

\

Tractari Auto Bistrita

Echipa noastră este specializată în transportul auto de tractari precum și remorcări auto, tractari autoturisme, tractari camion, transport auto, tractari dube sau orice alt utilaj. Oferim servicii Non Stop cu intervenții rapide și sigure.

\

Tractari TIR, Camion

Pregătiți pentru orice tip de tractare precum și tractari camioane cu platforme speciale de mare tonaj. Putem tracta orice tip de camion oferim si service mobil camioane in functie de avaria pe care o ai.

\

Transport Auto Platformă

Cu o flotă extinsă pentru orice tip de remorcare și autovehicul tractari auto Trifan vă oferă servicii de remoraci și tractari pe teritoriul româniei precum și pe internațional.