0040 744 629018

Service Mobil Camioane

Service mobil de depanare camioan, remorcă, depanare auto pentru autoturismul tău. Service mobil Bistrita, Cluj, Mures, Alba

DEPANARE – Service Mobil

Oferim Service Mobil de depanare auto imediat, 365 zile pe an, echipa noastră oferă servicii prompt la orice oră din zi sau noapte. Service pentru camion, remorcă, depanare auto

Alege acum serviciul mobil si redu costurile tale de tractare auto, rezolvă problema într-un mod simplu si rapid.

service mobile camioane

Diagnoză și reparații

Echipa noastră vă oferă diagnoză pentru toate mărcile auto de camioane, semiremorci, autotirsme.

Cum funcționează acest serviciu? Dacă aveți un martor în bord, un indicator de lumină echipa nostră vă vine în ajutor cu echipamente de ultimă generație și scanează autotutilitara pentru a găsi defectele și pentru a le elimina din softul masinii.

Reparații mecanice și electrice la toate modelele de camioane si remorci. Suntem complet echipați pentru a oferi reparații la fața locului în toată zona noastră de service.

Oferim reparații motoare, reparații transmisie și ambreiaj, lucrări electrice.

Servicii Remorcari Auto Bistrita

\

Tractari Auto Bistrita

Echipa noastră este specializată în transportul auto de tractari precum și remorcări auto, tractari autoturisme, tractari camion, transport auto, tractari dube sau orice alt utilaj. Oferim servicii Non Stop cu intervenții rapide și sigure.

\

Tractari TIR, Camion

Pregătiți pentru orice tip de tractare precum și tractari camioane cu platforme speciale de mare tonaj. Putem tracta orice tip de camion oferim si service mobil camioane in functie de avaria pe care o ai.

\

Transport Auto Platformă

Cu o flotă extinsă pentru orice tip de remorcare și autovehicul tractari auto Trifan vă oferă servicii de remoraci și tractari pe teritoriul româniei precum și pe internațional.