0040 744 629018

Servicii complete de tractari auto, remorcare platforma

Tractări auto

Tractari auto Trifan vă oferă servicii complete de tractări cu platforme moderne, echipate cu sisteme de siguranță care vor transporta autovehiculul d-voastră în ce mai sigur mod.

Deținem platforme auto pentru autoturisme, autoutilitare, platforme pentru tractari utilaje, utilaje agricole precum si tractari camioane sau utilaje de mare tonaj. În caz de incidențe neplăcute echipa nostră de tractari auto poate interveni cu automacara de până la 60T pentru recuperarea camionului sau a utilajului.

Oferim servicii 24/24, 7 zile pe săptămână, fiind întotdeauna disponibili pentru orice tip de invervenție.

Daca ai nevoie de cazare peste noapte, va putem oferi in regim propriu la Motel Sheriff camere de 3 stele cu jacuzzi, unde vă puteți relaxa până când autotirsmul d-voastră este pregătit de drum.

tractari auto

Servicii Remorcari Auto Bistrita

\

Tractari Auto Bistrita

Echipa noastră este specializată în transportul auto de tractari precum și remorcări auto, tractari autoturisme, tractari camion, transport auto, tractari dube sau orice alt utilaj. Oferim servicii Non Stop cu intervenții rapide și sigure.

\

Tractari TIR, Camion

Pregătiți pentru orice tip de tractare precum și tractari camioane cu platforme speciale de mare tonaj. Putem tracta orice tip de camion oferim si service mobil camioane in functie de avaria pe care o ai.

\

Transport Auto Platformă

Cu o flotă extinsă pentru orice tip de remorcare și autovehicul tractari auto Trifan vă oferă servicii de remoraci și tractari pe teritoriul româniei precum și pe internațional.